Motile login
Skip Log in

Log in


Help with Cookies must be enabled in your browser Cookies must be enabled in your browser

Welcome


Als student kun je niet inloggen via deze pagina. In plaats daarvan log je in via een van onderstaande routes, afhankelijk van waar jij jouw licentie hebt gekocht.

Let op: Als je de webbrowser Safari van Apple gebruikt, kan het zijn dat onze leeromgeving niet goed werkt. Gebruik in plaats daarvan Google Chrome.

Heb je jouw licentie gekocht via de motile.nl leermiddelenshop?
Je logt in via de website https://mijn.toegang.org. Tijdens het activeren van je licentie heb je al een account aangemaakt voor deze website. Op deze site vind je al jouw licenties bij Motile. Klik op de juiste licentie om toegang te krijgen tot de methode. Sla de website https://mijn.toegang.org op in de favorietenbalk van je webbrowser, zodat je voortaan snel toegang krijgt.

Heb je jouw licentie gekocht via MBO webshop?
Je logt in met je schoolaccount bij www.mbowebshop.nl. Ga naar 'Licenties' en klik op de knop 'Starten' onder het icoontje van de lesmethode van Motile. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de lesmethode.

Heb je jouw licentie gekocht via Studers?
Als je school is overgestapt naar MBO webshop, log je in met je schoolaccount bij www.mbowebshop.nl. Ga naar 'Licenties' en klik op de knop 'Starten' onder het icoontje van de lesmethode van Motile. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de lesmethode.

Heb je geen toegang tot het portaal van MBO webshop? Ga dan naar https://mijn.toegang.org en vul het e-mailadres in dat je hebt gebruikt toen je je licentie activeerde. Je komt daarna in een portaal terecht waar je een overzicht ziet van jouw licenties. Door te klikken op de licentie word je automatisch ingelogd in de lesmethode.

Voor meer informatie, ga naar https://motile.nl/faq of stuur een e-mail naar info@motile.nl.